Uitnodiging Smart city conferentie

  • 04 maart 2023 13:00 tot 17:00
  • locatie: Zeist
Direct opslaan in uw agenda

Het betreft een smart city conferentie op 4 maart a.s. in Zeist. De dag zal in het teken staan van verbreding en
verdieping van uw kennis omtrent Smart Cities en de maatschappelijke implicatie voor inwoners die een dergelijke digitalisering met zich mee kan brengen. De conferentie geeft aanknopingspunten om met lokale overheden in gesprek te gaan en is interessant voor zowel inwoners als gemeenteraadsleden, wethouders en beleidsmedewerkers. Uiteraard is iedereen die zich met dit onderwerp verbonden voelt welkom.

Tevens in de bijlage een 4 pagina tellend document waarin, vanuit het boek 'Straling van alle kanten bekeken' de highlights worden gegeven aan burgers maar ook politici met betrekking tot het nut en de noodzaak van deugdelijke beleidsvoering op de uitrol van 5G.

Wij hopen u op 4 maart a.s. te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groet,

Sylvia Slegers

Op Naar een Stralende Toekomst? >>

Activiteiten overzicht
madiwodovrzazo