Live uitzending Gepauzeerd

Er is geen actieve pagina
vergroten Sluiten

Vergadering : Gemeenteraad (Oordeelsvormend), 20 augustus 2024 19:30:00

Algemene vergader informatie

U bent van harte uitgenodigd voor de openbare oordeelsvormende raadsvergadering. Tijdens deze vergadering geeft de raad een oordeel over de inhoud van raadsvoorstellen, of ze al compleet zijn en of de raad er al over kan besluiten. Tijdens de raadsvergadering worden audio- en video-opnames gemaakt die rechtstreeks worden uitgezonden en beschikbaar blijven via het openbare raadsinformatiesysteem. Ook het publiek kan hierbij in beeld worden gebracht. Voorzitter: Marionne van Dongen Griffier: Iris van Velthoven

Datum:
20 aug. 2024, 19:30
Locatie:
Raadzaal

Agenda

Hoofdvergadering

Raadzaal
  • 1 OPENING

    Bespreken
  • Elk raadslid kan schriftelijke vragen stellen aan het college van burgemeester en wethouders. De regels hierover zijn opgenomen in artikel 42 van het Reglement van orde van de raad. Zodra de vragen door het college van burgemeester en wethouders zijn beantwoord, worden de vragen en de antwoordbrief geagendeerd in de eerstvolgende raadsvergadering.
  • Het spreekrecht staat open op geagendeerde (raads-)voorstellen. U kunt zich tot 48 uur voorafgaand aan de vergadering aanmelden om gebruik te maken van het spreekrecht via e-mail Griffie@veldhoven.nl of telefoonnummer 14 040. In totaal hebben insprekers 30 minuten de tijd om de raads- en steunfractieleden te informeren. De spreektijd per persoon hangt af van het totaal aantal insprekers, maar bedraagt maximaal 5 minuten.
  • 7 Sluiting

    Bespreken